Schrijf u in voor de Beleggerscompetitie 2016!

Inschrijven  

WEEK PRIJS

1.000€**

in een aandeel naar keuze

HOOFDPRIJS

10.000€*

in een beleggingsportefeuille

Beleg in real time met de Beleggerscompetitie powered by Trends en Keytrade Bank en win misschien een beleggingsportefeuille van €10.000 !
Beleg met €100.000 fictief startkapitaal in real time op de Europese beurzen. Koop en verkoop 12 weken lang aandelen, turbo’s en trackers aan real time koersen. Volg uw beleggersinstinct, leer al doende de knepen van het beleggersvak en wordt zelf een beleggersspecialist. Behaal de hoogste score en win €10.000*. En probeer ook elke week €1000** te winnen. Schrijf u vandaag nog in. Vanaf maandag 15 februari 2016, zal u de Beleggerscompetitie 2016 kunnen testen gedurende een hele week. Op vrijdag 19 februari zetten we de tellers opnieuw op 0 en op maandag 22 februari gaan we echt van start.

Heeft u eerder meegespeeld?

U kunt inloggen met uw gegevens van een voorgaande editie of inloggen via Facebook.


Aanmelden   Aanmelden met Facebook

Nog niet eerder meegespeeld?

Meld u aan om mee te kunnen spelen met de meest winstgevende beleggerscompetitie van België!

Registreren   Registreren met Facebook

* De hoofdprijs is een portefeuille met financiële instrumenten voor een waarde van 10.000€ bij Keytrade Bank gebaseerd op de samenstelling van de fictieve spelportefeuille van de winnende deelnemer op het einde van de Beleggerscompetitie 2016. De winnaar zal de inhoud van deze beleggingsportefeuille kunnen wijzigen na overleg met Keytrade Bank.

** De weekprijs is een belegging ter waarde van 1.000€ in een aandeel naar keuze van de winnende deelnemer bij Keytrade Bank.

Indien de winnaars ervoor zouden opteren deze beleggingsportefeuille naar een andere (in België gevestigde) bank te willen transfereren, dan zal Keytrade Bank alle kosten gekoppeld aan de transfer voor haar rekening nemen.