Doe mee met de Beleggerscompetitie 2018!
Beleg in real time en win!

Inschrijven  

HOOFDPRIJS

€10.000*

in een beleggingsportefeuille

STUDENTENPRIJS

€5.000*

in een beleggingsportefeuille

WEEK PRIJS

€1.000**

in een aandeel naar keuze

Beleg in real time, behaal de hoogste score en win tot €10.000* om zelf te beleggen bij Keytrade Bank! Wie student is en jonger dan 25 dingt automatisch mee voor de studentenprijs, een beleggersportefeuille van €5.000*!

Volg uw portefeuille dag na dag op de voet en maak bovendien elke week kans op de weekprijs van €1.000**. Schrijf u nu in!

De beleggerscompetitie wordt dit jaar voor de 20ste keer georganiseerd! Van maandag 12 februari tot vrijdag 16 februari 2018 kan u de Beleggerscompetitie 2018 uitgebreid testen. Daarna worden de tellers opnieuw op 0 gezet. Op maandag 19 februari gaat het spel dan echt van start en dat 10 weken lang.

Nieuw dit jaar!

Speciale extra prijzen:

Trends abonnementen t.w.v. max. €100

Hebt u vroeger al meegespeeld?

Log in met uw gegevens van een voorgaande editie of log in via Facebook.


Aanmelden   Aanmelden met Facebook

Nog niet eerder meegespeeld?

Meld u dan nu aan om mee te kunnen spelen met de meest winstgevende beleggerscompetitie van België!

Registreren   Registreren met Facebook

* De hoofdprijs van het algemeen klassement en de hoofdprijs van het studentenklassement is een portefeuille met financiële instrumenten voor een waarde van respectievelijk €10.000 en €5.000 bij Keytrade Bank. Indien de winnaar ervoor zou opteren deze beleggingsportefeuille naar een andere (in België gevestigde) bank te willen transfereren, dan zal de winnaar alle kosten gekoppeld aan de transfert voor zijn/haar eigen rekening nemen.

** De weekprijs is een belegging ter waarde van € 1.000 in een aandeel naar keuze van de winnende deelnemer bij Keytrade Bank.