Speel mee en win fantastische prijzen!

 • HOOFDPRIJS: € 10.000* in een beleggingsportefeuille

  De hoofdprijs van het algemeen eindklassement is een portefeuille met financiële instrumenten voor een waarde van €10.000* bij Keytrade Bank.

 • STUDENTENPRIJS: € 5.000* in een beleggingsportefeuille

  De hoofdprijs van het studentenklassement is een portefeuille met financiële instrumenten voor een waarde van €5.000* bij Keytrade Bank. De winnaar van het studentenklassement zal zich op het einde van de competitie moeten identificeren aan de hand van een geldige studentenkaart of inschrijvingsbewijs in een school, hogeschool of universiteit (dagonderwijs).

 • WEEKPRIJZEN: € 1.000** in een aandeel naar keuze

  Speel ook elke week mee voor de prijs van het weekklassement. Tijdens de eerste 9 weken van de Beleggerscompetitie (dus niet voor de oefenweek en ook niet voor de laatste spelweek) kan u meedingen naar een belegging van € 1.000**. Behaalt u het hoogste rendement van maandag tot vrijdag, dan maakt u kans op een belegging ter waarde van €1.000** in één aandeel naar keuze bij Keytrade Bank.

 • Naast een van deze prijzen gegrepen? De top 25 van het algemene klassement wordt beloond met een jaarabonnement op Trends.

  Met Trends weet je beter. En word wijzer. Actueel, diepgaand, veelzijdig en exclusief. Je leest het wekelijks in je magazine en dagelijks op Trends.be (waarde: € 308).

 • Speciale extra prijzen

  Elke deelnemer kan tijdens de Beleggerscompetitie ook medailles verdienen. Deze medailles geven recht op extra prijzen. Ze hebben echter geen enkele invloed op het eindklassement.

* De hoofdprijs van het algemeen klassement en de hoofdprijs van het studentenklassement is een portefeuille met financiële instrumenten voor een waarde van respectievelijk €10.000 en €5.000 bij Keytrade Bank.

** De weekprijs is een belegging ter waarde van € 1.000 in een aandeel naar keuze van de winnende deelnemer bij Keytrade Bank.

Indien de winnaar ervoor zou opteren deze beleggingsportefeuille naar een andere (in België gevestigde) bank te willen transfereren, dan zal de winnaar alle kosten gekoppeld aan de transfert voor zijn/haar eigen rekening nemen.