Prijzen Beleggerscompetitie 2018

Speel mee voor de hoofdprijs, de beleggingsportefeuille van €10.000*, of een van de andere prijzen van het eindklassement, maar probeer ook de weekprijs te bemachtigen. Behaal je het hoogste rendement van maandag tot vrijdag, dan maak je kans op een belegging van €1.000** in één aandeel naar keuze in een effectenrekening bij Keytrade Bank.

Ben je student, dan speel je automatisch mee voor de hoofdprijs van het studentenklassement, de beleggingsportefeuille van €5.000*.

Een beleggingsportefeuille ter waarde van 10.000€

1e prijs algemeen eindklassement:
Een beleggingsportefeuille ter waarde van €10.000*

De hoofdprijs van het algemeen eindklassement is een portefeuille met financiële instrumenten voor een waarde van €10.000* bij Keytrade Bank. Indien de winnaar ervoor zou opteren deze beleggingsportefeuille of aandeel naar een andere (in België gevestigde) bank te willen transfereren, dan zal deze winnaar alle kosten gekoppeld aan de transfert voor zijn/haar eigen rekening nemen.

Een beleggingsportefeuille ter waarde van 5.000€

1e prijs algemeen studentenklassement:
Een beleggingsportefeuille ter waarde van €5.000*

De hoofdprijs van het studentenklassement is een portefeuille met financiële instrumenten voor een waarde van €5.000* bij Keytrade Bank. Indien de winnaar ervoor zou opteren deze beleggingsportefeuille naar een andere (in België gevestigde) bank te willen transfereren, dan zal deze winnaar alle kosten gekoppeld aan de transfert voor zijn/haar eigen rekening nemen.

iPad mini 4

2e tot 5e prijs:
Een ipad Mini 4 (winkelwaarde: €489)


De iPad mini 4 kan veel meer dan zijn formaat doet vermoeden. En al die mogelijkheden passen gewoon in je hand. Hij is dunner en lichter dan ooit en toch krachtig genoeg om je ideeën naar een hoger niveau te tillen.


 • iSight-camera met geavanceerde optica, een verbeterde sensor en een door Apple ontworpen beeldsignaalprocessor
 • Touch ID-technologie voor beveiliging via vingerafdruk
 • Supersnelle wifi
 • iOS10
 • Retina-display
 • Kleur: spacegrey
Het stijlvolle polshorloge van Rodania

6e tot 10e prijs:
Een stijlvol polshorloge van Rodania (winkelwaarde: €189)

De Zwitserse roots en liefde voor traditie hebben Rodania steeds geholpen om horloges te creëren die hun passie voor stijl en precisie belichamen. Na 80 jaar vakmanschap staat Rodania garant voor de hoogste kwaliteitsstandaard, uurwerken die u kwaliteit, raffinement en comfort bieden. Met uw Rodania geniet u intens van elke seconde!

 • Model: DAKOTA
 • Kaliber: SEIKO VD54 Quartz
 • Kast: stainless steel
 • Bandje: leder
 • Glas: mineraalglas
 • Waterdichtheid: 5 ATM
Stijlvolle laptoptas “Le Tanneur” (winkelwaarde: €125)

11e tot 15e prijs:
Stijlvolle laptoptas “Le Tanneur” (winkelwaarde: €125)

Deze laptoptas van Le Tanneur combineert elegantie en functionaliteit. Dankzij verschillende compartimenten kan u er makkelijk uw computer in kwijt, net als uw telefoon, dossiers, vistiekaartjes etc. De laptoptas is zwart van kleur en is zowel geschikt voor mannen als vrouwen.

De Nespresso Inissia van Krups

16e tot 25e prijs:
Nescafé Dolce Gusto Oblo (winkelwaarde: €78,99)

Strak en compact met grootse prestaties. Met deze Nescafé Dolce Gulce Gusto Olbo creëer je de heerlijkste koffievariaties (expresso, latte macchiato, …) en koude drankjes (cappuccino ice, …). Bovendien is dit toestel energiezuinig en schakelt het automatisch uit na 5 minuten.

 • Compact en eigentijds design
 • Kleur: zwart
 • Afneembaar waterreservoir 0,8 liter
 • Auto-off na 5 minuten
 • 15 bar pompdruk
 • Afmetingen: 31,5 (h), 180 (l) 24,5 (b) cm
Een belegging ter waarde van 1.000€ in een aandeel naar keuze

Prijs weekklassement:
Een belegging ter waarde van €1.000** in een aandeel naar keuze

Speel ook elke week mee voor de prijs van het weekklassement. Tijdens de eerste 9 weken van de Beleggerscompetitie (dus niet voor de oefenweek en ook niet voor de laatste spelweek) kan u meedingen naar een belegging van 1.000€**. Behaalt u het hoogste rendement van maandag tot vrijdag, dan maakt u kans op een belegging ter waarde van €1.000** in één aandeel naar keuze bij Keytrade Bank. Indien een winnaar ervoor zouden opteren het gewonnen aandeel naar een andere (in België gevestigde) bank te willen transfereren, dan zal deze winnaar alle kosten gekoppeld aan de transfert voor zijn/haar eigen rekening nemen.

Speciale extra prijzene

Nieuw dit jaar! Speciale extra prijzen:
Trends abonnementen ter waarde van max. €100

Elke deelnemer kan tijdens de beleggerscompetitie ook medailles verdienen. Deze medailles geven recht op extra prijzen. Ze hebben echter geen enkele invloed op het eindklassement.

* De hoofdprijs van het algemeen klassement en de hoofdprijs van het studentenklassement is een portefeuille met financiële instrumenten voor een waarde van respectievelijk €10.000 en €5.000 bij Keytrade Bank.

** De weekprijs is een belegging ter waarde van € 1.000 in een aandeel naar keuze van de winnende deelnemer bij Keytrade Bank.

Indien de winnaar ervoor zou opteren deze beleggingsportefeuille naar een andere (in België gevestigde) bank te willen transfereren, dan zal de winnaar alle kosten gekoppeld aan de transfert voor zijn/haar eigen rekening nemen.